Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest Robin Hood - hangfal kábel (2x3 m) - ZERO

(0)
819 000 Ft/pár
LeírásAz AudioQuest Folk Hero szériája a Mythical Creature alatt található. Két kábelből áll (William Tell és Robin Hood), amelyek ugyanazokat a technológiákat tartalmazza a Folk Heroes család, csak kevesebb vezetővel. A Robin Hood a felhasználástól függően összesen öt különböző kiszerelésben (ZERO, BASS, SILVER, ZERO BiWire, Silver BiWire) rendelhető.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-RHOODZERO03
Kategóriák:
Mennyiség
Termékleírás
Specifikáció
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Az AudioQuest kipróbált és tényleges hatékonyságú technológiáira épülő, Garth Powell és Bill Low által tervezett termékek a hangfal kábel legbosszantóbb hátrányára összpontosítanak: az erősítő forrás impedanciája és a hangfal töltési impedanciája közti különbségre. Azzal, hogy a hangfalkábel impedancia karakterisztikáját (ZERO technológia) megszűntetik, az áram kompresszió és a jel/áram tranziens torzítása is jelentősen lecsökken.


Az eredmény dinamikus kontraszt, tranziens visszaadás, és olyan erős basszus, amely erőlködéstől mentes, mivel a kábel elektronikusan nem gátolja a zenét. A Mythical Creatures szériához hasonlóan a William Tell és Robin Hood is kétféle módon használható: alkalmazható önmagában, teljes sávú kábelként a ZERO modell, vagy kombinálható a hozzá illeszkedő BASS kábellel, így BiWire kombináció valósul meg. A rádiófrekvenciás zaj irányításával és szűrésével ezek a hangsugárzó kábelek jelentősen felülmúlják a korábbi technológiákat.


Tömör tökéletes felszínű réz (PSC+) erek

A tömör vezetők megelőzik az egymás mellé sodort szálaknál jellemző elektromos és mágneses interakciót is, ami a a torzítás egyik fő okozója. A felület minősége kritikus, mert egy vezető kicsit olyan, mint egy vasúti vezető a vezetőn belüli és azon kívüli mágneses mezőknek is. A hihetetlenül sima és tiszta felület, ami minden PSC maggal rendelkező AudioQuest kábel belsejében található, szinte teljesen megszünteti a harsány jelleget és nagy mértékben megnöveli a tisztaságot. Az extrém magas tisztaságú PSC tovább csökkenti a réz szemcse határok által okozott torzítást, amely bármilyen fém vezetőben előfordul, így közel teljesen megszüntetve a felesleges zajokat és az OFHC/OCC/8N rezekhez viszonyítva még tisztább jelet nyújtva.


Dieletric-bias rendszer rádiófrekvenciás csapdával (DBS)

Kettő vagy több vezető között a szigetelés olyan tényező, ami befolyásolni fogja a jel integritását. Ha a szigetelés nincs irányítva, akkor az elnyelés és az energia egyenlőtlen áramlása különböző jelkésést (fáziseltolódás) okoz különböző frekvenciákon és energia szinteken, ami valós probléma a rendkívül időérzékeny többoktávos hang számára. Az AudioQuest Niagara sorozatú tápszűrőiből átvett RF csapda biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a vezetőbe a DBS mezőből.


Robin Hood kettős kábelezés

Amikor lehetőség van rá, a magas és mély „csatornák” felé történő szétválasztás érzékelhetően csökkenti a torzítást. A kettős kábelezés (biwiring) használatával a nagy mágneses mezők, amelyek a basszus energiával társulnak, kimaradnak a magas frekvenciákra szolgáló kábelből, így a finomabb magas hangok mágnesesen kevésbé zavart úton haladhatnak, mintha úszás közben eltűnnének Ön körül a hullámok. A „Rocket” családban lévő hangsugárzó kábelekben két önálló belső vezetőpár halad, a megfelelő kettős kábelezést lehetővé téve egyetlen kábelen belül.


Az AudioQuest „Type” sorozatában két kábelt kell használni, egyiket a magas, másikat a mély hangokhoz. Viszont két ZERO Full-Range (azaz teljes sávú) kábel használata nem jelent akkora előrelépést, a ZERO korlátlan sávszélessége miatt. Két ZERO Full-Range kábel használatával valójában még több RF zaj jut be az erősítőbe. Viszont ha BASS kábelt használunk egy ZERO kábellel és utóbbit kötjük be a magassugárzóhoz, akkor jelentősen csökkenthető az RF zaj.


Folk Hero hidegpréselt csatlakozók

A Folk Hero kábelek végén lévő, hidegpréselt csatlakozók az AudioQuest extrém tisztaságú vörösréz saru vagy banándugó típusai. A csupasz rezet tiszta ezüst kádba merítik ahelyett, hogy más, alacsonyabb szintű munkálattal rontanának a minőségén. Az AudioQuest Y-elágazásai és csatlakozó házai nem fémből készülnek annak érdekében, hogy ne zavarják a jel mágneses mezejét és ne indukáljanak RF zajt a vezetőbe.

Specifikáció

Specifikáció

Fém
100% tömör PSC+ réz Keresztmetszet
Dielektrikum
habosított polietilén
Zaj-elnyelő rendszer
Többrétegű szén-alapú NDS
Köpeny
Sötétzöld/fekete szövet
STANDARD CSATLAKOZÓ
Erősítő oldal
választható 1000-es sorozatú saruval, banándugóval U vagy V saruval (csak ezüstből).
​Hangfal oldal
választható 1000-es sorozatú sarus vagy banándugós csatlakozóval (csak ezüstből).
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
A LessLoss saját fejlesztésű High-End hangfalkábele, amely 2x3 m hosszúságú párban vásárolható meg. A KáCsa Audió technikusai által szerelve, minőségi aranyozott banán csatlakozókkal. Eltérő hosszúságban és más fajta csatlakozókkal is rendelhető. A feltöltött termékfotók között látható hangfal jumpe...
739 960 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek