Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

AudioQuest DragonFly Cobalt - USB DA konverter

(0)
81 999 Ft/db 108 800 Ft/db
LeírásAz AudioQuest új zászlóshajó DA konvertere, a DragonFly Cobalt azt a szintet hozza, amit a DragonFly családtól a világ audiofil közönsége elvár – természetes és magával ragadó hangot – fel sem tűnt Önnek, hogy mennyi zavar és köd van a zenében... amíg a Cobalt el nem távolította azokat.
Készleten, szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AQ-DragonflyCobalt
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Hogyan képes ennyivel tisztább hangélményre a Cobalt DA konverter? A pozitív kritikai visszhangot kiváltó DragonFly Red-hez hasonlóan a Cobalt is robusztus 2,1 V kimenettel képes meghajtani szinte bármilyen fejhallgatót, bit-perfect digitális hangerő szabályzót használ a kiemelkedő jel-zaj arányhoz, lehetővé téve hogy Apple és Android eszközökkel is együtt működjön. Emellett kivételesen kompetens és megfizethető MQA lejátszó.

A Cobalt teljesítmény javulása számos jelentős frissítésnek köszönhető:


  • Új, még fejlettebb ESS ES9038Q2M DAC chip minimális fázisú lassú roll-off szűrővel a természetesebb hangért.
  • Kimagasló PIC32MX274 mikroprocesszora kevesebb áramot használ, miközben a jelfeldolgozási sebességet 33%-kal javítja.
  • Fejlettebb tápcsatorna szűrés, ami jelentősen megnöveli a Wi-Fi és Bluetooth immunitást
  • Tartozék formaigazított USB-A apa - USB-C adapter. Mindegyik DragonTail adapter Carbon-szintű USB kábel.

Természetesen a Cobalt is Gordon Rankin StreamLength aszinkron USB kódját használja. Ráadásul ez kiegészül a monoClock technológiával, azaz egy ultra-alacsony jitterrel dolgozó időzítő is része a DAC chipnek, amely nagyobb felbontást és több tisztaságot eredményez, mint a többszörös időzítővel dolgozó DA konvertereknél. Mindezt csupán 57,5x18,6x11,9 mm-es készülékház foglalja össze, amely a korábbiakhoz képest 10%-kal kisebb és kicsit nadrágzseb-barátabb.

És ne feledjék: jobb teljesítményhez adjanak hozzá egy JitterBug-ot!

Használhatom a DragonFly-t Android eszközökkel?

Igen. A FragonFly Black, Red és Cobalt a legtöbb Lollipop OS (és egyes KitKat-on futó Android készülékekkel) rendszert futtató Android mobileszközzel kompatibilis. Ez akkor lehetséges, ha a mobileszköz gyártója az USB specifikációnak megfelel és támogatja az audio over USB funkciót.

Ha tudni szeretné, hogy az Ön Android eszköze megfelel-e az aszinkron USB audio feltételeknek, töltse le és futtassa az USB Host Check alkalmazást!

Az AudioQuest korai fejlesztési szakaszában azt tapasztalta, hogy a 4.1 vagy újabb OS-t futtató készülékek közül nem mindegyik tette lehetővé az audio over USB natív támogatását. Ha Ön ezt tapasztalja Android 4.1 vagy újabb rendszerű eszközével, akkor kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a készülék gyártójával. Próbálja meg kideríteni az eszköz felhasználói kézikönyvéből, vagy a gyártó honlapjáról, hogy az alkalmas-e „audio over USB” támogatásra.

Annak ellenére, hogy az Android támogatja az USB audió hangkimenetet, még mindig vannak hardver gyártók, akik nem teljesen tesznek eleget az USB audio osztályozás specifikációnak. Ha Ön ezt  tapasztlja, akkor javasoljuk, hogy telepítse az USB Audio Player Pro alkalmazást.

Az UAPP saját USB audió eszköz drivert tartalmaz, amely az USB organizáció audio host mode osztályának megfelel. Ráadásul különböző audió formátumokat is támogat és menedzseli az Android belső memóriáján, valamint az SD kártyákon tárolt zenefájlokat. A Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott telefonnal ez az alkalmazás DLNA szerverekhez/könyvtárakhoz is képes csatlakozni. Az USB Audio Player PRO 5. verziója már Google Music, TIDAL (beleértve a TIDAL Masters-t), Qobuz támogatásra is képes, beleértve az MQA Core Decoder-t is, amely teljesen feldolgozza az MQA jelfolyamokat 44,1/48 kHz-től 88,2/96 kHz-ig.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Számítógép, okostelefon és tablet kimenetéhez csatlakoztatható digitális-analóg konverter, a fekete változathoz képest még dinamikusabb és tisztább hangzással....
79 100 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek