Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Cardas Iridium lemezjátszó hangkar kábel - 1,5 m

(0)
98 130 Ft/db
LeírásAz Iridium phono kábel a Cardas Iridium interconnect sorozat lemezjátszókhoz készült változata. Könnyű, puha és hihetetlenül rugalmas. De ami igazán fontos, hogy kiemelkedően zenei hangú kábel. Igény esetén rendelhető mindkét végén RCA csatlakozókkal is. – Made in USA.
​Elérhető egyenes és 90fokos angled verzióban egyaránt!
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:C-Iridium-Phono-1.5
Mennyiség
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

A négyes csillag geometriát és a hatékonyan működő, többszálas, aranymetszés alakban rendezett litze réz vezetőket tartalmazó Iridium a részlet és melegség tökéletes egyensúlya. A természetes magas frekvenciák sima középhangokkal keverednek és ezek gyors basszus visszaadással egészülnek ki. Az eredmény: egy kiemelkedően zenei kábel.

Az Iridium a Microtwin összekötő és Twinlink hangsugárzó kábelek ismertetőjegyeit viszi tovább, hallhatóan feljebb fokozott hangminőséggel. Fejlettebb dielektrum, nagy mértékben javított rugalmasság és minőségérzet határozza meg ezt az audio kábelt. Az Iridium a Cardas aranymetszet topológiáját alkalmazó kábelek közül a legelérhetőbb széria. Egy litze huzalban minden vezetőt zománc réteg szigetel, amelyet le kell égetni forrasztással és ónüsttel a csatlakozó szerelése előtt.

Előnyökkel jár az ilyen típusú vezető, pl. enyhíti a skin hatást. Viszont a rézszálak egyenkénti szigetelése megnöveli az anyagárat, a speciális huzal szerelése pedig szakértelmet igényel, ezért nem alkalmazható a belépőszintű termékeken.

Technikai adatok:


  • 7 mm kábel átmérő

  • Cardas réz vezető

  • PFA& karbon impregnált szalagos szigetelőanyag

  • 4x24,5 AWG vezetőszálak

  • Aranymetszet geometria

  • Spirális árnyékolás

  • TPR köpeny
Iridium audio kábel csatlakozók:


A kábel rendelhető mindkét oldalon GRMO RCA végződéssel, vagy egyik oldalán DIN csatlakozóval. A DIN csatlakozó lehet egyenes, vagy L-alakú „pipa” kivitel is.

Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Utoljára megtekintett termékek
Utoljára megtekintett termékek