Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1164 Budapest, Rádió utca 1.
Nyelv
hu en

Astell&Kern REC MIC Kit

(0)
LeírásA sokat utazó hangmérnökök svájcibicskája kompromisszum-mentes prémium kivitelben. A szett az AK300/320/380 lejátszókkal kompatibilis.
Szállítás 1 - 7 napon belül
Ingyenes szállítás
cikkszám:AK-rec-mic-kit
A termék jelenleg nem rendelhető.
Érdeklődöm
Termékleírás
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás


Makulátlan hangminőség


Az AK Recorder használatával beléphet a kifinomult hangrögzítés világába. Teljesen egyedülálló funkcionalitást és minőségi kategóriát képvisel. Koncepciója, hogy a használója egy professzionális hangrörgzítő berendezés birtokosává váljon, amely stúdió minőségű hangot képes felvenni. A legtisztább hang visszaadása iránti küldetés miatt jön létre minden egyes AK termék.


Zenehallgatóból zenegyártó


A REC MIC zenehallgatóból zenegyártóvá lépteti elő tulajdonosát, olyan funkciók hozzáférésével, amelyek eddig sosem voltak hordozható hangrögzítőben. A szett használatával többféle forrás hangját is felvehetjük. Utóbbi lehet élő előadás, ének, hangszer és beszéd, épp úgy, mint analóg és digitális forráseszközök, közvetlenül a rögzítőhőz csatlakoztatva.Fejlett szoftveres háttér


Egy ingyenes, dedikált alkalmazás telepítését követően okostelefon vagy tablet használatával vezérelhető a Recorder. A programon keresztül állítható a jelszint, láthatjuk valós időben a paramétereket. Az applikáció egyidejűleg 4 AK Recorder vezérlésére is képes. A rögzítés 192 kHz / 24 bites felbontásban, vagy DSD 5,6 MHz formátumban is képes felvenni a zenét.

Az egység használatához AK300/320/380 mobil hifi lejátszó szükséges.

A szett tartalma:

- AK Recorder készülék
- DPA SC4061 MIC x2
- Mini XLR - XLR kábel x2
- MIC állvány
- Tripod Grip
- Mágneses állványfej
- Univerzális rögzítő elem
- String Holder
- Szélfogó
- Útmutató
- GaranciajegyÉrtékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Utoljára megtekintett termékek
Utoljára megtekintett termékek