Keresés
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 1149 Budapest, Fogarasi Út 19/E
Nyelv
hu en

Astell&Kern AK T9iE fülhallgató

(0)
433 480 Ft/db
LeírásHighend fülhallgató azAstell&KernésBeyerdynamicegyüttműködésével. Speciálisan az AK lejátszókhoz hangolták, extrém természetességű hangképet nyújt finom magas hangokkal,linerásközépső tartománnyal ésésenyhén felszabadult basszussal. Tesla technológiás hangszórók, gyártva Németországban.
Készleten
Ingyenes szállítás
cikkszám:AK-T9iE
Címkék:
Mennyiség
Címkék:
Termékleírás
Specifikáció
Értékelések (0)
Letöltések
Termékleírás

Termékleírás

Miben lett több az AK T9iE? 

Az AK T8iE Mk II nevű elődhöz képest számos részlet megváltozott. A T9iE új fejlesztésú akusztikai nyílással és kétrétegű szűrővel rendelkezik (az elődön csak egyrétegű rács volt). A korábbi ezüstözött réz vezeték mostanra 4N tisztaságú ezüstből és 7N tisztaságú OCC rézből készült. A T9iE mellé plusz két fülillesztéket csomagoltak, így összesen hét különböző pár közül lehet válogatni. A T8iE MkII elsősorban a Beyerdynamic tervezése volt, ezúttal a németek inkább a gyártásban segédkeztek, a fejlesztést elsősorban az AK mérnökei végezték. 

Új akusztikai szellőzőnyílás 

Az új feljesztésű szellőző rést kissé megnövelték. Ez a hangszórókamra külső lapjának a közepén található nyílás segít az egészen mély basszusok extrém pontos kontrollálásában. 

Két rétegű akusztikai szűrő 

Az egyedileg tervezett, kétrétegű akusztikai szűrő a hangszórókamra nyílásában található. Két fő célt szolgál - védi a fülhallgató belsejét a fülzsírtól és akusztikai szűrőként funkcionál, elősegítve a rendkívül tiszta és neutrális magas frekvenciákat. 

Fülhallgató kábel szimmetrikus meghajtáshoz 

Az AK T9iE ugyanolyan kábellel érkezik, mint az AK T5p 2nd Gen high end fejhallgató. 4N tisztaságú ezüstöt és 7N tisztaságú OCC réz vezetőt tartalmaz, az OCC litze szerkezet egyedi harmóniát eredményez. Nincsenek éles magas hangok vagy túlzó basszus: ezzel az egyedi kábellel tökéletes egyensúlyban élvezheti kedvenc zenéit. 

Dizájn koncepció 

Az AK T9iE egy új ultra-kompakt IEM, mely a Beyerdynamic technológiáit ötvözi az Astell&Kern tervezési identitásával. Az AK T9iE egyik alapvető jellemzője a “felületek kontrasztja”, megjelenésével kifejezi az Astell&Kern ékszer-jellegű stílusát. A PVD bevonat különböző szinten veri vissza a fényt, ezért nézőponttól függően más és más alakúnak tűnhet a fülhallgató. Emellett ergonómiai felépítését úgy tervezték, hogy sok óráig kényelmes zenehallgatást nyújtson. 

Specifikáció

Specifikáció

Rendszer típusa
hallójáratba illeszkedő IEM
Hangszórók típusa
háromutas (mély, közép magas) BA, 3 db/oldal
Impedancia
18 Ohm
Zajszűrés
-26 dB
Kábel
szimmetrikus kábel ezüst, ezüstözött réz és OCC réz vezetőkkel
​Csatlakozó
2,5 mm-es szimmetrikus Jack, 3,5 mm-es Jack
Értékelések (0)

Értékelések

Hozzászólás(0)

Értékelés:
Vélemény:
Letöltések

Letöltések

Hasonló termékek
Utoljára megtekintett termékek
Hasonló termékek
Beyerdynamic-Astell&Kern különleges kiadás a mobilis és sokoldalú high end zárt füles után kutató zenekedvelőknek! Tesla technológiás hangszóróval, Németországban tervezett és kézzel gyártott mestermunka egyedi moduláris kábellel, amelyet elsősorban az AK hordozható zene lejátszókhoz optimalizál...
425 300 Ft
Tovább
Utoljára megtekintett termékek