Vásárlási és szállítási feltételek

package1. Regisztráció

A híreink végén elhelyezett ablakot kitöltve regisztrálhat oldalunkra. Web-áruházunkban nem csak regisztrált felhasználó tud vásárolni.

2. Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt terméket a Fáma First Kft. csomagküldő szolgálat szállítja házhoz. A termékek fizetése utánvéttel vagy banki előre utalással történik – erről részletesen a Banki előrefizetés részben olvashat. A szállítás és utánvétes fizetés díjait itt találja. Ez a díj a rendelés feladásakor hozzáadódik a rendelési értékhez. A teljes árat (termék+szállítás) az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni.

Díjszabás belföldi csomagszállításra (Budapest/Vidék):

  • Utánvétel: 1 250 Ft
  • Előre utalás esetén: 1 050 Ft

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák!

Utánvét:

Az utánvéttel történő fizetés alól kivételt képez az olyan eset, amikor a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át, a vásárlástól való elállás szabályai szerint (4. Pont) és a futár visszahozza a csomagot felszámolva annak költségeit. Ekkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki.

Bruttó 50.000.- Ft-os rendelési érték felett a szállítási és utánvételi díjakat átvállaljuk vásárlóinktól.

A kiszállítás a megrendelés visszaigazolásától számítva a következő munkanapon megtörténik. Kérjük olyan szállítási címet tüntessen fel megrendelése leadásakor, ahol munkaidőben (10-17 óra) át tudják venni a csomagot. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. A küldemény kézbesítését másnap újra megkísérli, ha ekkor is sikertelen a kézbesítés, akkor a csomagot visszaviszi a feladónak. Ezért célszerű a rendeléskor mobiltelefonszámot megadni, amit mi rávezetünk a csomagcímkére, így a futár tud egyeztetni a megrendelővel az áru átvételéről.

Banki előre utalás:

A megrendelt termék vételárát bankszámlánkra előre utalással is kifizetheti, majd a termék az összeg beékezését követően 24-48-órán belül postázásra kerül. A rendelés leadását követően e-mailban értesítjük az utalás részleteiről.

Személyes átvétel üzletünkben:

A megrendelést követően üzletünkben tudja átvenni a megrendelt terméket:

3. A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni és nem a levél feladásáét! Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetében a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli! A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett termékek értékét haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc (30) napon belül visszatéríteni. Ebben az esetben a vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (például postaköltség). Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén tudjuk a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni (nem a postacsomag, hanem maga a termékek egyéni csomagolása értendő ezen). A csomagolás és/vagy a termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben a vásárló egy kiszállított rendelést nem vesz át és a futár visszahozza a csomagot, felszámolva annak költségét, akkor fenntartjuk a jogot, hogy a vevőt a jövőben csak előre történő utalással vagy csekken történő előzetes fizetés esetén szolgáljuk ki!

4. Adatvédelem

A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk tovább. Amennyiben a vásárló úgy rendelkezik, töröljük regisztrációját, és ezzel adatait a rendszerből.

A Vásárló a regisztráció során elfogadja, hogy boltunk aktuális akcióiról, híreiről számára hírlevelet küldhet.

Köszönjük megtisztelő bizalmát, reméljük, hamarosan viszontlátjuk honlapunkon, webáruházunkban vagy személyesen szaküzletünkben.

Elérhetőségeink:

Bármely további kérdéssel és ügyintézéssel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Üdvözlettel:
KáCsa Audió Kft.