Új RCA dugók, amiket Önök terveztek!

Az évek során vásárlóink és partnereink megosztották velünk hasznos tapasztalataikat. Észrevettük, hogy specifikus igényeik voltak, meglévő termékkínálatunkhoz képest magasabb elvárásokkal. Ezért elfogadtuk a tanácsokat. Az Önök tanácsait. Ezután gondossággal megterveztünk három teljesen új RCA csatlakozót. Az eredmény gyönyörű és előnyös funkciókkal rendelkező termékek triója lett. Mert nem csak az audió kábel, hanem a csatlakozó minősége is számít.

KáCsa RP-85GT

Csavarral rögzíthető (forrasztás nélkül szerelhető), aranyozott dugó forgatással zárható házban. 9,5 mm vastagságig bármilyen digitális koaxiális vagy analóg audió kábel nemesítéséhez. Nem kétséges, szépséges!

Termék adatlapja ››


KáCsa RP-80GT

Az egyik legkönnyebb RCA dugó, amelyet valaha terveztünk. A lehető legkevesebb fémet használtuk fel hozzá, ami nemesebbé teszi a hangzást. 24K aranyozott bevonattal, stílusos matt fekete házban.

Termék adatlapja ››


KáCsa RP-85ST


Az RP-85GT ezüstözött megfelelője. És amit még nem említettünk: mindhárom csatlakozó nikkel-mentes, nem-mágnesezhető, így ezen a típuson is közvetlenül felhordott ezüstréteg látható. Komoly kihívó!

Termék adatlapja ››

Mindhárom RCA dugó rendelhető webáruházunkban és megtalálható szaküzletünkben is, részletesebb termékinformációkért kattintson a fenti linkekre! Javaslat: vásárlás előtt győződjön meg a csatlakozóhoz választott audió kábel vastagságáról (befogadó méretek megtalálhatók a dugók adatlapjain)!

Ne maradj le az újdonságainkról. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elolvastam és elfogadom a hírlevélre feliratkozás feltételeit.