Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!

Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!

KANN_CUBE_netre2

Az idei HIGH END kiállításon négy friss terméket is bemutatott a high end DAP gyártó Astell&Kern. Az újoncok hamarosan hozzánk is megérkeznek!

Astell & Kern SP2000  – az új referencia mobil hifi lejátszó

Az Astell & Kern eddigi zászlóshajóját, a nemzetközileg kimagasló sikereket elért SP1000 hordozható zenejátszót  Az SP2000 fogja leváltani. Elődjéhez képest jobb hangminőségre képes, ami a teljes egészében újratervezett áramkörnek és új, független (egymástól szétválasztott szimmetrikus és aszimmetrikus) hangkimeneti csatornának köszönhető.

Az SP2000-ben először található meg az Asahi Kasei AK4499EQ DA konverter, melyből kettőt is beépítettek, egyet a jobb és egyet a baloldal számára. A lejátszó az Astell & Kern első olyan terméke, amely natív 768 kHz/32 bites PCM és 22,4 MHz-es DSD lejátszásra képes. Emellett a kétsávos Wi-Fi is jelentős újdonság, általa stabilabb és erősebb jelkapcsolat valósul meg, ha az eszközt zenei szerverként használják. Az SP2000 várhatóan 2019 nyarán fog forgalomba kerülni rozsdamentes acél és vörösréz készülékházakban.

Astell & Kern KANN CUBE – asztali erőmű a dinamika megszállottjainak

A  KANN CUBE a sokak által ismert KANN hordozható zenejátszó tovább gondolt változata. A gyártó közleménye szerint olyan termék létrehozására törekedtek, amely minden eddiginél magasabb kimeneti jelszintet képes nyújtani. Szimmetrikus kimeneten 12 Vrms ez az érték, ami rendkívüli zenei dinamikát tesz lehetővé. A lejátszó további érdekessége, hogy a 3,5 mm-es és 2,5 mm-es szimmetrikus Jack kimenetek mellett 5-tűs XLR aljzat is található rajta. Utóbbi használatával (XLR kábeles adapter beillesztésével) képes kiadni a vonalszintű jelet végerősítők vagy aktív hangsugárzók felé. Így a KANN CUBE referencia szintű fejhallgató erősítő, DA konverter és hálózati zenelejtászó funkciókkal kiegészülő high end előerősítő is egyben.

AK T9iE fülhallgató az AK és a Beyerdynamic közreműködésével

astell-kern-t9-fejhallgato-netreAz AK 19iE a német Beyerdynamic és az Astell & Kern legújabb együttműködésének gyümölcse. Ezt a fülhallgatót kifejezetten az AK lejátszóihoz hangolták. Új tervezésű kamra nyílása az előző szériához képest még jobb basszus reprodukciót tesz lehetővé. Magas frekvenciáit sikerült tovább lágyítani a kamranyíláshoz adott szűrőelemek segítségével. A fülhallgatóhoz 4N tisztaságú ezüst és 7N tisztaságú réz vezetőszálakból épített, hibrid kábelt csomagolnak.

Ha szeretne értesülni az új Astell & Kern termékek érkezéséről akkor kövesse az Astell & Kern Hungary Facebook oldalt vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le az újdonságainkról. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elolvastam és elfogadom a hírlevélre feliratkozás feltételeit.