Search
+36 1 220 9100, +36 30 884 1234 Radio str 1. Budapest, H-1164 Hungary
Language
hu en
Currency
HUF EUR
  • Újabb LessLoss kábel és hifi kiegészítő teszt!
    07 MARCH 22

    Újabb LessLoss kábel és hifi kiegészítő teszt!

    Friss LessLoss kábel teszt olvasható az enjoythemusic.com oldalán, de más termékeket is kipróbált a cikk írója, amelyek újdonságnak számítanak a litván cég kínálatában!

    Rick Becker, az USA-ban hiteles és közvetlen stílusa által egyre népszerűbb Enjoy The Music c. blog szerkesztője az alábbi LessLoss termékeket próbálta ki hifi rendszerében:

    • Entropic Firewall 640X tápszűrő
    • Entropic Firewall for Loudspeakers passzív szűrőelem hangfalkábelhez
    • Entropic C-MARC audiofil hangszórókábel
    • Bindbreaker hifi készülék alátét

    Néhány részlet abból, amit Rick megosztott olvasóival:

    „Minőségi előre lepésben nagyjából mindegyik LessLoss termék következetesen épített egymásra”

    „Az Entropic tápkábel határozottan megfontolandó.”

    „Az Entropic Firewall 640X jelentősebb, mennyiségi előrelépést hozott”

    „Akkor válik egyértelművé, ha észreveszed, hogy hiányzik. Ez a termékek kulcstényezője.”

    LessLoss Firewall

    „Amíg nem vettem ki őket, addig nem tűnt fel, hogy mennyi zajt és torzítást távolítottak el. Amint ráállt a fülem, onnan kezdve már könnyen felismertem a képességeiket egy relatív gyors A/B összehasonlítással. Bizonyos értelemben ez az audiofillé válás folyamatának egy mellékága - megtanulni hallgatni, de magasabb szinten, mint korábban.”

    C-MARC tápkábel

    „A LessLoss nélkül volt a zenében volt a zenében egy bizonyos mennyiségű - én csak úgy szoktam hívni – „vad viselkedés”. Ezek a mikro villanások minden tónus élénél vagy az erősítő klippelésénél, illetve csilingelő hangoknál hallhatók voltak - apró kis torzítások, amit sokan „kásás” jelzővel szoktak illetni és emlékeztettek rá, hogy nem az igazi, hanem az elektronikusan reprodukált zenét hallom.”

    Firewall for loudpseakers

    „Az érzelmes csábítónőt egy polírozott jazz énekesnő hangja váltotta fel. Határozottan gyökeret vertem „itt és most” a zenehallgató székemben, pihentem és élveztem a zenét, tehermentesen bármilyen személyes drámától, csak megtapasztalva a zene szépségét. Kulcsfontosságú különbég, amire alkalmas a LessLoss. Pihenni és élvezni. Ennyire jók benne, ha nem éppen még jobbak is, mint bárki más.”


    „Ha Ön az audiofil végállomása közelében jár, akkor erősen ajánlom a LessLoss meghallgatását. Ez a litván cég sokkal több figyelmet érdemel az USA-ban.”


    Olvassa el az eredeti, angol nyelven írt cikket ide kattintva!

    https://enjoythemusic.com/magazine/equipment/0322/LessLoss_C_Mark_Entropic_Firewall_640x_Review.htm?mc_cid=54353d2ef7&mc_eid=0b4ed25d09


    Tudjon meg még többet a LessLoss termékekről, melyek részletes leírásokkal megtalálhatók webáruházunkban!