LessLoss Echo’s End DAC

LessLoss Echo’s End DAC

1.799.510 Ft


Diszkrét, precíziós R-2R ellenállásos DAC USB, S/PDIF és AES/EBU bemenetekkel valamint RCA és XLR kimenettel. PCM és DSD jelfolyam támogatás, minden csatlakozó és lapka közvetlenül a fához illeszkedik.

Cikkszám: LL-Echos-End. Kategória: . Címke: .
Leírás

A LessLoss Echo’s End belsejében többszörösen integrálták a gyártó Firewall technológiáját. A gyártó azoknak készítette, akik megelégelték a hideg, üres, fáradt és mechanikus digitális hangot.

Digitális bemenetek

Az eszköz USB, S/PDIF, AES/EBU

Analóg kimenetek

– Sztereó RCA, egyenesen kivezetve a Ladder DAC hálózatból 1,4V RMS feszültséggel. Még bizonyos fejhallgatókat is meghajthat róla közvetlenül.

– 2 csatornás szimmetrikus (XLR) kimenet kb. 2 V RMS feszültséggel. Szinte bármilyen fejhallgatót meghajthat ez a kimenet.

Támogatott digitális formátumok

PCM egészen 192 kHz/24 bit-ig

DSD 1x és 2x mintavételezéssel

Méretek

375 széles x 230 mély x 55 magas

A név mögötti ötlet

Az Echo’s End ahol a hallás hallgatássá alakul.

Szinte bármilyen DAC-ot használ, mindent hallhat. Az Echo’s End használatával mindent hallgathat. Túllép a hallás érzésén és a hallgatáshoz szükséges legjobb kondíciókat teszi lehetővé. Más DAC-okkal technikai értelemben jól hallhatja a dolgokat. Az Echo’s End a legjobbat mutatja, amit az emberiség nyújthat.

A LessLoss mérnökei azon dolgoztak, hogy magabiztosan kijelenthessék, hogy az USB elfogadható digitális forrásnak audiofil célokra. Nincsen digitális tömörség vagy rikácsolás a hangban. Azt a tisztaságot és áttetszőséget, tónust kapjuk meg végre, amire eddig csak az S/PDIF, AES/EBU, vagy az I2S volt képes. A hideg hangú, teljesen gyári (!) számítógép is képes autentikus emberi érzelmeket ébreszteni. Nem marad foltos, elmosódott vagy harsány rész a zenében.

Minden csatlakozó és áramkör közvetlenül a fához illeszkedik. Nincsenek biztosítékok, fények, felesleges elemek, még csak kapcsolók (automatikus felismerése a digitális bemeneteknek és hasonló) sem. Szinte semmi műanyag. Teljes egészében közvetlenül forrasztott réz érintkezések. Rendkívül élvezetes, szinte hipnotikus hangélmény. A leghitelesebb hangtér információ, amit valaha kapott digitális eszközből.

További információk
Márka

LessLoss