AudioQuest Mistral – tápkábel /m

AudioQuest Mistral – tápkábel /m

28.740 Ft /m


Hifi és házimozi rendszerekhez készült kábel irányhelyes PSC+ és LGC réz vezetőkből, koncentrikus vezető geometriával és földzaj elnyelő technológiával. Tetszőleges hosszban megvásárolható, felszerelhető az AQ Wind szériás IEC/Schuko/20 amperes dugóival.

Termék ára
Cikkszám: AQ-Mistral. Kategória: . Címke: .
Leírás

Tömör hosszú-szemcsés réz (LGC) vezető

63%-ban ilyen vezetőt tartalmaz a Mistral tápkábel. A hosszú-szemcsés rézben kevesebb a szennyezés és a szemcse csomópont, így kisebb torzítást és digitális időzítési hibákat eredményez.

Tömör tökéletes felszínű réz (PSC+) erek

37%-ban ilyen vezető található a Mistral tápkábelben. A tömör vezetők megelőzik az egymás mellé sodort szálaknál jellemző elektromos és mágneses interakciót is, ami a a torzítás egyik fő okozója. A felület minősége kritikus, mert egy vezető kicsit olyan, mint egy vasúti vezető a vezetőn belüli és azon kívüli mágneses mezőknek is. A hihetetlenül sima és tiszta felület, ami minden PSC maggal rendelkező AudioQuest kábel belsejében található, szinte teljesen megszűnteti a harsány jelleget és nagy mértékben megnöveli a tisztaságot. Az extrém magas tisztaságú PSC tovább csökenti a réz szemcse határok által okozott torzítást, amely bármilyen fém vezetőben előfordul, így közel teljesen megszűntetve a felesleges zajokat és az OFHC/OCC/8N rezekhez viszonyítva még tisztább jelet nyújtva.

Föld-zaj elnyelő technológia

A váltóáramot továbbító, földelt kábelek biztonságot nyújtanak az áramkábelezési hibákkal szemben, viszont antennaként is viselkednek. Ezért rádiófrekvenciás (RF) zajt indukálhatnak. Az RF zajt átengedik a tápegységek és jellemzően közvetlenül az elektronikák legérzékenyebb audio/video áramköreivel kapcsolódik. Az AudioQuest saját szabadalmú Föld-zaj elnyelő technológiája nagy mértékben csökkenti ezt a torzítást, így a vártnál nagyobb szintű zajelnyelésre alkalmas, amely a lehető legszélesebb rádiófrekvenciákat érinti. Az egyedi áramköri topológia lényege a közös-módusú fázis kioltás, amely kiegészül a további szűrőként viselkedő szigetelő anyagokkal.

Megjegyzés: A Mistral csak méterre megvásárolható tápkábel. A legjobb eredmény érdekében ajánlott az AudioQuest közvetlenül ezüstözött, vörösréz vagy berillium-réz dugóival szerelni.

 

Ajánljuk hozzá…

 • halozati-dugo-audioquest-mistral

  AudioQuest Mistral Wall – hálózati dugó

  AQ-Mistral-Wind-Schuko
  31.900 Ft / db

  Műanyag házas hálózati dugó, kifejezetten az AudioQuest Mistral hálózati kábelhez. Közvetlenül ezüstözött vörösréz és berillium-réz vezetők, csavarosan rögzíthető kivitel.

  Bővebben...
 • iec-c19-dugo-audioquest-mistral

  AudioQuest Mistral IEC C19 – készülék dugó

  AQ-Mistral-IEC-C19
  31.900 Ft / db

  20 amperes műanyag házas készülék dugó, kifejezetten az AudioQuest Mistral hálózati kábelhez. Közvetlenül ezüstözött vörösréz és berillium-réz vezetők, csavarosan rögzíthető kivitel.

  Bővebben...
 • iec-dugo-audioquest-mistral

  AudioQuest Mistral IEC – készülék dugó

  AQ-Mistral-IEC
  31.900 Ft / db

  Műanyag házas készülék dugó, kifejezetten az AudioQuest Mistral hálózati kábelhez. Közvetlenül ezüstözött vörösréz és berillium-réz vezetők, csavarosan rögzíthető kivitel.

  Bővebben...