AudioQuest DragonFly Cobalt – USB DA konverter

AudioQuest DragonFly Cobalt – USB DA konverter

99.000 Ft


Az AudioQuest új zászlóshajó DA konvertere, a DragonFly Cobalt azt a szintet hozza, amit a DragonFly családtól a világ audiofil közönsége elvár – természetes és magával ragadó hangot – fel sem tűnt Önnek, hogy mennyi zavar és köd van a zenében… amíg a Cobalt el nem távolította azokat.

Cikkszám: AQ-DragonFly-Cobalt. Kategória: . Címke: .
Leírás

Hogyan képes ennyivel tisztább hangélményre a Cobalt DA konverter? A pozitív kritikai visszhangot kiváltó DragonFly Red-hez hasonlóan a Cobalt is robusztus 2,1 V kimenettel képes meghajtani szinte bármilyen fejhallgatót, bit-perfect digitális hangerő szabályzót használ a kiemelkedő jel-zaj arányhoz, lehetővé téve hogy Apple és Android eszközökkel is együtt működjön. Emellett kivételesen kompetens és megfizethető MQA lejátszó.

A Cobalt teljesítmény javulása számos jelentős frissítésnek köszönhető:

  • Új, még fejlettebb ESS ES9038Q2M DAC chip minimális fázisú lassú roll-off szűrővel a természetesebb hangért.
  • Kimagasló PIC32MX274 mikroprocesszora kevesebb áramot használ, miközben a jelfeldolgozási sebességet 33%-kal javítja.
  • Fejlettebb tápcsatorna szűrés, ami jelentősen megnöveli a Wi-Fi és Bluetooth immunitást
  • Tartozék formaigazított USB-A apa – USB-C adapter. Mindegyik DragonTail adapter Carbon-szintű USB kábel.

Természetesen a Cobalt is Gordon Rankin StreamLength aszinkron USB kódját használja. Ráadásul ez kiegészül a monoClock technológiával, azaz egy ultra-alacsony jitterrel dolgozó időzítő is része a DAC chipnek, amely nagyobb felbontást és több tisztaságot eredményez, mint a többszörös időzítővel dolgozó DA konvertereknél. Mindezt csupán 57,5×18,6×11,9 mm-es készülékház foglalja össze, amely a korábbiakhoz képest 10%-kal kisebb és kicsit nadrágzseb-barátabb.

És ne feledjék: jobb teljesítményhez adjanak hozzá egy JitterBug-ot!

Ajánljuk hozzá…