AudioQuest Chicago RCA kábel

AudioQuest Chicago RCA kábel

20.850 Ft33.370 Ft


Kettős-szimmetrikus szerkezetű kábel tömör LGC réz vezetővel, kemény cellás hab szigeteléssel és fém zajelnyelő (NDS) rendszerrel. Aranyozott, hidegpréselt, aranyozott RCA dugókkal. Megvásárolható 0,5 – 5 méteres hosszúságban.

Kiürítés
Cikkszám: AQ-Chicago-RR. Kategória: . Címke: .
Leírás

Tömör hosszú-szemcsés réz (LGC) vezető

A hosszú-szemcsés rézben kevesebb a szennyezés és a szemcse csomópont, így kisebb torzítást és digitális időzítési hibákat eredményez.

Hidegpréselt, aranyozott csatlakozók

Ez a fajta dugó lehetővé teszi, hogy ne kelljen forraszanyagot használni. Utóbbi a torzítás gyakori forrása. A forrasztóón helyett magas nyomású technikát alkalmaznak.

Fém-rétegű zajelnyelő rendszer

Nem nehéz 100%-os árnyékolást megvalósítani. A készülékek által összeszedett rádiófrekvenciás zaj megelőzéséhez viszont az AudioQuest zajelnyelő rendszere (NDS) nyújt hatékony megoldást. A hagyományos árnyékolások jellemzően elnyelik, majd leszűrik a zajt/RF energiát a komponens földhöz, modulálva és torzítva a kritikus „referencia” földelési felületet, ami cserébe a jel torzítását okozza. Az NDS az „árnyékolást árnyékolja”

Kettős-szimmetrikus geometria

A kifejezetten egy végződésű kábelekhez tervezett kettős-szimmetrikus geometria relatív alacsonyabb impedanciát nyújt a földnek a gazdagabb, dinamikusabb élményhez. Míg sok egyetlen-végződésű kábel egyetlen utat használ a földnek és az árnyékolásnak, a kettős-szimmetrikus tervezés elkülöníti a kettőt a tisztább, csendesebb háttérhez.

Kemény-cellás hab szigetelés

A kemény-cellás hab (HCF) szigetelés kritikus jel-pár geometriát biztosít. Bármilyen vezetővel szomszédos szilárd anyag egy tökéletlen áramkör része. A kábel szigetelése és az áramköri lapka is elnyeli az energiát. Ebből az energiából valamennyi tárolva lesz, majd torzításként szabadul fel. A kemény-cellájú habszigetelés hasonló a megfizethető, hidakról és vízesésekről elnevezett kábelek habosított polietilén szigeteléséhez és nitrogén befecskendezés által levegős üregeket tartalmaz. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, tehát nem is enged ki semmit a vezetőbe, torzítás csökkentést eredményez. Emellett az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetője stabil kapcsolatban maradjon a kábel teljes hosszán, stabil impedancia karaktert és további torzítás csökkentést eredményezve.

További információk
Márka

AudioQuest

Hosszúság

0,5 m, 0,75 m, 1 m, 1,5 m, 2 m, 3 m, 5 m

Ajánljuk hozzá…