AudioQuest Cherry Cola HDMI kábel

AudioQuest Cherry Cola HDMI kábel

172.460 Ft283.730 Ft


Új generációs aktív áramkört tartalmazó, 4K/UHD/HDR-képes 18 Gbs kábel, amely jelentősen megbízhatóbb működésű nagy távolságokon, mint a korábbi aktív optikai kábel (AOC) modulok. Így egészen 30,5 méterig képes stabil jelátvitelt biztosítani!

Kiürítés
Cikkszám: AQ-Ccola. Kategória: . Címke: .
Leírás

Hibrid felépítésű kábel

A Cherry Cola hibrid aktív optikai kábel rendkívül fejlett elektromos-optikai jelátalakító modullal rendelkezik (ezekből a kábel mindkét végén található), négy üvegszálas optikai vezetője megbízhatóan továbbít 18Gbs adatcsomagokat, beleértve a 4K Ultra HD és HDR videókat, egészen 30,5 méteres hosszúságig.

Viszont a jelátvitel nem csak az adatokról szól – mint minden AudioQuest kábel, a Cherry Cola HDMI is fantasztikus hangminőséget tesz lehetővé, minimális hangjel torzítással.

A Cherry Cola HDMI kábel felépítése

Az AudioQuest kifinomult zajelnyelő rendszere ezúttal kiegészült az RF zaj ellen védő karbonszálas valamint irányhelyes ezüstözött bevonatokkal, hogy a rádiófrekvenciák miatti torzítás minimalizálva legyen. Így biztosítható teljesen magával ragadó szórakozás. Mi több, az olyan installációkhoz, amelyekben fontos az alacsony-füst és alacsony-láng faktor, a segítséget jelent a Cherry Cola plénum-minősített köpenye.

A kábel a benne található technológia ellenére vékony, rugalmas, és a forgalomban lévő, más optikai megoldásokkal ellentétben nem igényel külső tápegységet.

Érdemes kipróbálni

Mint minden nagy hosszúságú HDMI kábel esetében, ennél is ajánljuk a termék előzetes kipróbálását, azokkal a készülékekkel, amelyekkel telepítés után is használva lesz. Míg a Cherry Cola kevésbé annyira érzékeny a kompatibilitási problémákra mint az aktív erősítéssel felszerelt kábelek, minden hardveres kombináció magában hordozza a hibalehetőségeket. Az AudioQuest mindig is komponensként kezelte a kábeleket – és ez különösen igaz az Aktív kábelek esetében.