Cardas Iridium lemezjátszó hangkar kábel – 1,5 m

Cardas Iridium lemezjátszó hangkar kábel – 1,5 m

94.980 Ft


Az Iridium phono kábel a Cardas Iridium interconnect sorozat lemezjátszókhoz készült változata. Könnyű, puha és hihetetlenül rugalmas. De ami igazán fontos, hogy kiemelkedően zenei hangú kábel – Made in USA.

Cikkszám: Iridium Phono 1.5. Kategória: . Címke: .
Leírás

A négyes csillag geometriát és a hatékonyan működő, többszálas, aranymetszés alakban rendezett litze réz vezetőket tartalmazó Iridium a részlet és melegség tökéletes egyensúlya. A természetes magas frekvenciák sima középhangokkal keverednek és ezek gyors basszus visszaadással egészülnek ki. Az eredmény: egy kiemelkedően zenei kábel.

Az Iridium a Microtwin összekötő és Twinlink hangsugárzó kábelek ismertetőjegyeit viszi tovább, hallhatóan feljebb fokozott hangminőséggel. Fejlettebb dielektrum, nagy mértékben javított rugalmasság és minőségérzet határozza meg ezt az audio kábelt. Az Iridium a Cardas aranymetszet topológiáját alkalmazó kábelek közül a legelérhetőbb széria. Egy litze huzalban minden vezetőt zománc réteg szigetel, amelyet le kell égetni forrasztással és ónüsttel a csatlakozó szerelése előtt.

Előnyökkel jár az ilyen típusú vezető, pl. enyhíti a skin hatást. Viszont a rézszálak egyenkénti szigetelése megnöveli az anyagárat, a speciális huzal szerelése pedig szakértelmet igényel, ezért nem alkalmazható a belépőszintű termékeken.

Technikai adatok:

 • 7 mm kábel átmérő
 • Cardas réz vezető
 • PFA& karbon impregnált szalagos szigetelőanyag
 • 4×24,5 AWG vezetőszálak
 • Aranymetszet geometria
 • Spirális árnyékolás
 • TPR köpeny

Iridium audio kábel csatlakozók:

A kábel rendelhető mindkét oldalon GRMO RCA végződéssel, vagy egyik oldalán DIN csatlakozóval. A DIN csatlakozó lehet egyenes, vagy L-alakú „pipa” kivitel is.

További információk
Mennyiség

1 db

Ajánljuk hozzá…

 • hangkar-kabel-clear-33x4

  Cardas 33×4 hangkar kábel /m

  CTone33x4
  9.600 Ft /m

  4×33 AWG (4×0,0255 mm2) keresztmetszetű hangkar kábel lemezjátszókhoz. Négy szálat (zöld, piros, kék, fehér) tartalmaz, melyek többszálas Litze szerkezetűek, a Cardas legjobb minőségű rezéből készítve.

  Méret megadása
 • hangkar-kabel-clear-34x4-hangkar-kabel

  Cardas Clear 34×4 hangkar kábel /m

  CCleartone34x4
  64.990 Ft /m

  4×34 AWG (4×0,0201 mm2) keresztmetszetű kábel lemezjátszókhoz. A legmagasabb színvonalú hangkar kábel a Cardas kínálatából. A Clear 34 AWG hihetetlenül könnyű és rugalmas. Ultra magas tisztaságú Cardas rézből készült, többszálú Litz vezetőket tartalmaz rendkívül könnyű mikroszálas nejlon köpenyben.

  Méret megadása
 • hangkar-kabel-csatlakozo-cardas

  Cardas PCC EG – hangszedő csatlakozó

  PCCEG
  3.870 Ft / csomag

  Aranyozott érintkezők a hangkar belső kábelének végére. Négy darabos kiszerelés.

  Bővebben...