Astell&Kern Diana fülhallgató

Astell&Kern Diana fülhallgató

249.000 Ft


Világszínvonalú hangzás tenyérnyi méretben. A Diana a nemzetközileg elismert IEM specialista Jerry Harvey Audio és az Astell&Kern együttműködéséből készült. Az egyedi Freqphase hullámvezető technológiának és a háromutas, lengőnyelves hangszórókészletnek valamint a különleges kábelnek köszönhetően igazi referencia azoknak, akik high end minőségben akarják zenéiket élvezni akár otthon, akár útközben, akár a stúdióban.

Cikkszám: AK-Diana. Kategória: . Címke: .
Leírás

A Diana tervezés és hang terén is világszintet képvisel. Ennek egyik fő oka, hogy hangszórókamrája teljes egészében fémből készült. A fülhallgató a Jerry Harvey Audio saját szabadalmát képező Freqphase technológiát alkalmazza, a Billie Jean-től örökölt, új hangvezető csatornákkal. A teljesen fém ház nem csak ránézésre meggyőző, ugyanis a hangot is szilárdabbá teszi, így a legjobb hangminőséget élvezheti minden frekvencia spektrumban.

A háromutas, három hangszórós, optimalizált méretű rendszer ezüstözött rézből készült high end kábelekkel egészül ki, így az eredmény olyan hang, ami az eddig létező IEM termékekéhez nem hasonlítható.

A Diana fülhallgató hangszóró technológiái

A Jerry Harvey Audio teljesen új lengőnyelves (Balanced Armature) hangszórót fejlesztett ki, hogy referencia minőségű IEM fülhallgatókat nyújtson hangmérnöki és keverési munkálatokhoz. A magas frekvenciás motorokat úgy tervezték, hogy minimális torzítással üzemeljenek. A kifinomult középső frekvenciás hangszóró tökéletes, lineáris hangot nyújt 10 Hz-től 5 kHz-ig. A basszus hangszórót még mélyebb alul-áteresztő hanghatáshoz fejlesztették ki, torzításmentesre hangolva.

A többhangszórós IEM fülhallgatók leggyakoribb gondja a fázis és időzítési hiba. A mély, közép és magas hangszórók különböző impulzus idővel rendelkeznek. Minél magasabb, anná gyorsabb egy BA hangszóró impulzus ideje. Minél mélyebb, annál lomhábbá válik a válasz sebesség. Ez helytelen érkezési időt és fázis eltolódást okoz.

A Diana a Jerry Harvey Audio saját szabadlom szerint készített Freqphase technológiáját alkalmazza, amely precízen vágott csöveket jelent minden hangszóróhoz, így minimalizálva a fázis eltolódást minden frekvencián. Ez lehetővé teszi a magas, közép és mély hangszóróknak, hogy 1/100 ms-on belül ideális fázisgörbét nyújtsanak. Ez biztosítja a korrekt időzítettéget és fázist minden hangszórónak, az iparban elérhető legpontosabb zenei reprodukciót eredményezve.


A Diana keskeny dizájnját óvatosan megmunkált alumínium házának köszönheti, amelyet több lépésben munkáltak meg. A kialakítás a hangkivezető nyílástól az emblémákig terjed és tökéletes tartósságot eredményez. A legjobb választás azoknak, akik dizájnban, hangminőségben és tartósságban is a legjobb IEM után kutatnak.

A Siren Series (amelybe a Diana is tartozik) a tökéletes termékcsalád professzionális zenészeknek. A dizájn mögött a fül éveken keresztül tartó tanulmányozása áll, így biztosítható, hogy a hallgató autentikus hangélményben és komfortban részesüljön.

Kábel 2N tiszta ezüst és 7N OCC réz hibrid vezetőkkel

A kábel, amellyel a Diana érkezik, kifejezetten hozzá készült. 8 vezetőt tartalmaz a lenyűgöző hangért. 4N tiszta ezüstből és ezüstözött 7N OCC réz szálak szólaltatják meg a magas frekvenciákat, 7N OCC réz vezető pedig a basszust. Az ezüst, ezüstözött OCC és OCC Litze szerkezet hibrid kialakítása a Diana tökéletességét koronázza meg. Nincs többé éles magas vagy túl so mély: tökéletes egyensúlyt érhet el az Ön zenéjében ennek a kábelnek köszönhetően.

 

  • Rendszer típusa: hallójáratba illeszkedő IEM
  • Hangszórók típusa: háromutas (mély, közép magas) BA, 3 db/oldal
  • Impedancia: 18 Ohm
  • Zajszűrés: -26 dB
  • Érzékenység: dB
  • Maximális bemeneti feszültség:
  • Kábel: szimmetrikus kábel ezüst, ezüstözött réz és OCC réz vezetőkkel
  • Csatlakozó: 2,5 mm-es szimmetrikus Jack, 3,5 mm-es Jack
További információk
Márka

Astell&Kern