Astell & Kern ACRO L1000 – fejhallgató erősítő és USB DAC

Astell & Kern ACRO L1000 – fejhallgató erősítő és USB DAC

329.900 Ft


Asztali fejhallgató erősítő és USB DAC. Ugyanazt a kettős AK4490 DA konverter felépítést tartalmazza, amely az AK380-ban is található. Kompatibilis Mac/PC számítógépekkel. A hangerőről rekorder méretű potméter gondoskodik, ráadásként egy pár kisméretű hangfalat is kiszolgál.

Cikkszám: AK-L1000. Kategória: . Címke: .
Leírás

Főbb előnyök:

– Kettős DAC Chip, szimmetrikus kimenetek
– 384 kHz/32 bites mintavételezés
– Többfajta fejhallgató kimenet szabvány megléte
– Kézreálló, végtelenített forgású, kényelmesen kezelhető impulzus potméter
– Beépített, felhasználó által választható hangszűrők
– Natív DSD 256 lejátszás támogatása

Fejhallgató erősítő és DA konverter egy testben

Ma sokak számára egyre fontosabb a kis helyigény, ugyanakkor kevesen akarnak a minőségből is áldozni. Ezáltal születtek meg az Astell & Kern mobil hifi lejátszói is. Az ACRO L1000 a hordozható audió lejátszók eleganciáját ötvözi a kompakt sztereó eszközök praktikumával. Egyfelől képes meghajtani szinte bármilyen audiofil fül és fejhallgatót. Található rajta 2,5 mm-es szimmetrikus, 3,5/6,3 mm-es Jack, valamint 4-tűs kimenet, így a ma létező fülesek zöme adapter vagy toldó nélkül is csatlakoztatható hozzá.

Egy AK erősítő kedvenc polcsugárzóinak

Az L1000 hangfal kimenetekkel is rendelkezik, melyeknek köszönhetően képes meghajtani egy pár kisméretű hangsugárzót. Így nem csak fejhallgatón élvezheted a tiszta és nagyfelbontású hangélményt. A beépített végfok 2 x 15 W teljesítményt nyújt, ami irodai környezetben, a monitor előtt tartózkodva bőven elég lehet.

Az L1000 fejhallgató erősítő egyéb extrái

Az L1000 teteje döntött és egy óriási potmétert tartalmaz. Ez a túlméretezett tárcsa segít abban, hogy precízen és kényelmesen beállítsd a számodra tetsző hangerőt. Emellett a potméter körüli LED sor jelzi az aktuális jelszintet.

És mi lapul a különc ház belsejében

Az L1000 kettős AK4490 DAC chippel rendelkezik (ezek találhatók az AK380 lejátszóban is), hasonlóan az Astell & Kern más felsőkategóriás hordozható zenejátszóihoz. Így képes szimmetrikus jellel hajtani a hozzá csatlakoztatott füleseket, másszóval várakozáson felüli hangélményt nyújtani.

Milyen forráseszközzel használható az L1000 hifi erősítő

Az ACRO L1000 egy micro USB bemenettel rendelkezik, amelyhez illeszthető PC/Mac számítógép, illetve ha rendelkezel az Astell & Kern SP1000/AK380/320/300/KANN/AK240/70 MK II/70 lejátszók valamelyikével, akkor opcionálisan rendelhető OTG vezeték beiktatásával ezeket is digitális lejátszóként illesztheted hozzá.

Mire szolgál az ACRO L1000 erősítőn lévő szűrő gomb

Az oldalsó Jack kimenetek mellett található egy Filter feliratú gomb. Ennek lenyomásával a hangerőszabályzónál lévő LED sor első lámpája különböző (zöld/piros/kék) jelzéssel tudatja, hogy milyen módba állítottad a hangszínt. A fények jelentése: kék/naturális, zöld/basszus kiemelés, vörös/magas jelű szűrés.

Az ACRO L1000 előzetes egyeztetést követően kipróbálható boltunkban is!

AV-Online magyar nyelvű teszt a termékről

További információk
Márka

Astell&Kern