Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!

Astell & Kern – új referencia hordozható hifi eszközök!

KANN_CUBE_netre2

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Az idei HIGH END kiállításon négy friss terméket is bemutatott a high end DAP gyártó Astell&Kern. Az újoncok hamarosan hozzánk is megérkeznek!

Astell & Kern SP2000  – az új referencia mobil hifi lejátszó

Az Astell & Kern eddigi zászlóshajóját, a nemzetközileg kimagasló sikereket elért SP1000 hordozható zenejátszót  Az SP2000 fogja leváltani. Elődjéhez képest jobb hangminőségre képes, ami a teljes egészében újratervezett áramkörnek és új, független (egymástól szétválasztott szimmetrikus és aszimmetrikus) hangkimeneti csatornának köszönhető.

Az SP2000-ben először található meg az Asahi Kasei AK4499EQ DA konverter, melyből kettőt is beépítettek, egyet a jobb és egyet a baloldal számára. A lejátszó az Astell & Kern első olyan terméke, amely natív 768 kHz/32 bites PCM és 22,4 MHz-es DSD lejátszásra képes. Emellett a kétsávos Wi-Fi is jelentős újdonság, általa stabilabb és erősebb jelkapcsolat valósul meg, ha az eszközt zenei szerverként használják. Az SP2000 várhatóan 2019 nyarán fog forgalomba kerülni rozsdamentes acél és vörösréz készülékházakban.

Astell & Kern KANN CUBE – asztali erőmű a dinamika megszállottjainak

A  KANN CUBE a sokak által ismert KANN hordozható zenejátszó tovább gondolt változata. A gyártó közleménye szerint olyan termék létrehozására törekedtek, amely minden eddiginél magasabb kimeneti jelszintet képes nyújtani. Szimmetrikus kimeneten 12 Vrms ez az érték, ami rendkívüli zenei dinamikát tesz lehetővé. A lejátszó további érdekessége, hogy a 3,5 mm-es és 2,5 mm-es szimmetrikus Jack kimenetek mellett 5-tűs XLR aljzat is található rajta. Utóbbi használatával (XLR kábeles adapter beillesztésével) képes kiadni a vonalszintű jelet végerősítők vagy aktív hangsugárzók felé. Így a KANN CUBE referencia szintű fejhallgató erősítő, DA konverter és hálózati zenelejtászó funkciókkal kiegészülő high end előerősítő is egyben.

AK T9iE fülhallgató az AK és a Beyerdynamic közreműködésével

astell-kern-t9-fejhallgato-netreAz AK 19iE a német Beyerdynamic és az Astell & Kern legújabb együttműködésének gyümölcse. Ezt a fülhallgatót kifejezetten az AK lejátszóihoz hangolták. Új tervezésű kamra nyílása az előző szériához képest még jobb basszus reprodukciót tesz lehetővé. Magas frekvenciáit sikerült tovább lágyítani a kamranyíláshoz adott szűrőelemek segítségével. A fülhallgatóhoz 4N tisztaságú ezüst és 7N tisztaságú réz vezetőszálakból épített, hibrid kábelt csomagolnak.

Ha szeretne értesülni az új Astell & Kern termékek érkezéséről akkor kövesse az Astell & Kern Hungary Facebook oldalt vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradj le az újdonságainkról. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Elolvastam és elfogadom a hírlevélre feliratkozás feltételeit.