Neotech

Neotech kábelek gyártását 1980-ban kezdték meg Tajvan szigetén, azóta a világ vezető OEM és ODM kábel gyártó cégévé váltak, de a mai napig megőrizték a saját márkanevet is. A fejlődés és gyártás során az igazi áttörést a ’90-es évek elején született új technológia bevezetése jelentette. Prof. Dr. Ohno a japán Chiba Institute of Technology professzora 1991-re fejlesztette ki és lett szülő atyja a róla elnevezett UP-OCC (Ultra Pure Ohno Continuous Casting), más néven monokristályos technológiával gyártot réz vagy ezüst kábel. Itt a speciális gyártási folyamat során a nyersanyagot (réz vagy ezüst) nyújtják, nagy tisztaságú és hosszú kristályszerkezetű anyag előállítását teszi lehetőve. Az így nyert anyagból készült kábelek kiváló vezető tulajdonsággal rendelkeznek, ehhez jön még természetesen a megfelelő szigetelés, geometria és a vezető felület. A kínálatban megtalálhatóak így az UP-OCC réz és ezüst analog összekötő és digitalis kábelek, valamint hangsugárzó és tápkábelek egyaránt.

Legfrissebb Hírek


Type-C kábelek az AudioQuest-től, itt vannak!
Az AudioQuest kínálatában immár Type-C csatlakozóvéggel szerelt USB kábelek is találhatók. Megérkezett hozzánk az első szállítmány, amely Forest, Cinnamon és Carbon szériákat is tartalmaz.
Tovább >>>

Hogyan szólnak a Neotech kábelei?
Az Audio & Vision Online meg akarta osztani olvasóival, hogy mi a különbség a különböző kategóriájú Neotech összekötő kábelei között?
Tovább >>>

Astell & Kern - fontos újdonságok a HIGH END hifi kiállításon!
A HIGH END 2018 kiállításon sosem unatkozunk. A KáCsa standot az időnk 90%-ában el sem hagyhatjuk, annyi munkánk szokott lenni. Azt a bizonyos 10%-ot most arra fordítottuk, hogy az általunk Magyarországon forgalmazott Astell & Kern standját is meglátogassuk, és elképesztő újdonságokkal találkoztunk!
Tovább >>>

Bemutatjuk

Professzionális, SPC vezetővel készült SCART kábel, 21 pontos bekötéshez, Al, Al-Mylar és OFC harisnya árnyékolású Tovább >>>

Újdonságok - akciók

 
 
Amazon széria:
- UP-OCC monokristályos színezüst vezető
- FEP + PTFE Teflon szigetelés
- Nagy csillapítású szövött árnyékolás + 100% Mylar fólia
- UP-OCC monokristályos színezüst felületű csatlakozók
 
Sahara széria:
- UP-OCC monokristályos réz vezető
- FEP + PTFE Teflon szigetelés
- Szövött ezüstözött OFC árnyékolás + 100% Mylar fólia
- UP-OCC monokristályos réz felületű csatlakozók
 
Formosa széria:
- UP-OCC monokristályos vezető
- FEP + PTFE Teflon szigetelés
- Ónozott OFC árnyékolás + Mylar fólia
- UP-OCC monokristályos felületű csatlakozók

Hamarosan elérhetőek az új technologiával gyártott kábelek! - Cryogenic Treatment ( link >>> )