Lessloss

A Lessloss egy Litván cég, Kaunasból. A cégalapító Louis Motek (Liudas Motekaitis) zenész családból származik, már gyermekként sikeres zongorista, de később mégis inkább a szaxofon felé fordult – így játszott big-bandekben, nagyzenekarokban és népzenei formációkban egyaránt, majd egy stúdióban Pro Tools hangmérnökként vagy 10 évig. Itt ismerkedett meg a high-end világával, mely igen csak felkeltette érdeklődését. A másik tervező Vilmantas Duba villamosmérnök, mindig is érdeklődött a hangtechnika iránt. Litvániai és kaliforniai stúdiókban egyaránt dolgozott mint technikus – ám saját bevallása szerint mindig is az elektronikai alkotó munka jelentett számára a legnagyobb élvezetet. Már tíz éve tervez D/A konvertereket, hangstúdiók és audiofilek számára egyaránt. Így azután nem csoda, ha a LessLoss vezető mérnöki székében kötött ki. Amit kínál a cég portfóliója: DFPC (Dynamic Filtering Power Cable) Original és Signature sorozata, Firewall tápelosztó, Blackbody és egy Digitális kábel. Kevés termék, nagy szakértelem, rengeteg háttérmunka és kutatás, manufakturális gyártás! Igazi high-end!
 

Legfrissebb Hírek


Mitől függenek a hangfal kábel árak?
Mint számos hifi kiegészítő, sztereó vagy házimozi komponensnél, a hangfal kábel árak esetében is határ a csillagos ég. De mi lehet az az összeg, amit tényleg érdemes lenne erre az elemre fordítani?
Tovább >>>

Ünnepi szállítás
Az ide évben 2017. december 21.-én, csütörtökön adunk fel utoljára csomagot. December 21. 12 óra után érkező rendeléseket 2018. január 3.-án adjuk át a futárszolgálatnak. Megértésüket Köszönjük!
Tovább >>>

Bemutatjuk

Lessloss Signature tápkábel Tovább >>>

Újdonságok - akciók

Blackbody, avagy a feketelyuk:

Tápegyeség álltal generált káros
hatásokat minimális szintre csökkenti,
valamint a külső EMI és RFI jeleket is
minimalizálja. 35 fokos szögben használva a leghatásosabb. Használható analóg - digitális rendszerekhez egyaránt. Tovább >>>